Telesis opkøbt af Firstcom Europe

Den Bolton-baserede kommunikationsspecialist Telesis er blevet opkøbt af cloud-telekommunikationsudbyderen Firstcom Europe for et ikke oplyst beløb. Aftalen er en spændende mulighed for Telesis til at blive en del af en paneuropæisk virksomhed og give ekstra fordele og tjenester til deres eksisterende britiske kundebase.

Opkøbet betyder, at Telesis-direktør Christian Bleakley forbliver i virksomheden som administrerende direktør for Firstcom Europes filialer i Storbritannien, og øger Firstcom Europes årlige omsætning til over 35 millioner euro fra 1,7 millioner euro i 2013. Det vil også bringe supplerende produkter og ledelsesekspertise til det luxembourgske selskab.

Telesis har haft betydelig vækst siden etableringen i 2009 og øgede sin omsætning til €9 millioner gennem organisk vækst og det strategiske opkøb af Digital Telecom Airtime sidste år. Det beskæftiger 42 medarbejdere i Storbritannien, som nu vil indgå i Firstcom Europes team, hvilket bringer personaleantallet op på 200 efter overtagelsen.

Købet af Telesis passer perfekt til Firstcom Europe, der forbedrer dets tjenester i Storbritannien og bidrager til dets strategi med accelereret vækst i hele Europa. Telesis forsyner virksomheder i hele Storbritannien med skræddersyede kommunikationspakker, der dækker alle krav, herunder telefonsystemer, opkald og linjer, mobiltjenester, bredbånd, opkaldsoptagelse, CCT, VOIP (Voice Over Internet Protocol), tilslutningsprodukter, ingeniørtjenester samt andre tilføjelser -oner.

“I det, vi hidtil har skabt hos Telesis og fortsætter vores rejse med vækst, som har set virksomheden øge sin omsætning fra €5 millioner i 2016 til €9 millioner sidste år. Markedet bevæger sig mere i retning af abonnementsbaserede cloud-tjenester, såsom hostede PABX- og SIP-kanaler* og vores kombinerede ekspertise vil give os mulighed for at udvide og forbedre det overordnede servicetilbud til vores kunder. Firstcom Europe har en fremragende track record af succes og høj kvalitet i hele deres ledelsesteam. Jeg er meget begejstret for at blive en del af sådanne en ambitiøs og innovativ virksomhed, der er førende i Europa med cloud-baseret kommunikation.”

“Firstcom Europe blev etableret i 2004 og har en klar strategi om at integrere forretningsvendte virksomheder i hele Europa med cloud-teknologi. Et væsentligt udviklingsområde er, at Firstcom Europe har en proprietær platform udviklet over de sidste 10 år af to af dets koncernselskaber VOIP .co.uk og Firstcom Denmark, der leverer Voice over IP og cloud-telefonitjenester, som giver virksomheden en klar konkurrencefordel.”

Jean-Pierre Vandromme, Firstcom Europes administrerende direktør, forklarer: “Telesis er det ottende opkøb for Firstcom Europe Group på fem år, og vi forventer at afslutte mindst ét ​​større opkøb og et antal mindre opkøb i 2019, hvilket vil bringe vores forventede årlige omsætning til over €60 millioner. Vores mål er at blive den primære paneuropæiske cloud-udbyder med tilstedeværelse i det meste af Europa med en omsætning på over €75 millioner i 2020.

Købet af Telesis er en vigtig milepæl i vores rejse, ikke kun på grund af den indtjening og kundebase, det bringer, men på grund af dets hurtige vækst og ekspertise i Nordengland til at levere telekommunikationstjenester med lokale kundeservice- og produktleveringsteams. Det passer til vores strategi om at konvertere kunder med traditionelle telekommunikationstjenester til nye cloud-baserede produkter.”

Christian Bleakley, administrerende direktør for Firstcom UK sagde “Dette er en fantastisk mulighed for os til at bygge videre på det, vi hidtil har skabt hos Telesis og fortsætte vores vækstrejse, hvor virksomheden har øget sin omsætning fra €5 millioner i 2016 til €9 millioner. sidste år. Markedet bevæger sig mere i retning af abonnementsbaserede cloud-tjenester, såsom hostede PABX- og SIP-kanaler*, og vores kombinerede ekspertise vil give os mulighed for at udvide og forbedre det overordnede servicetilbud til vores kunder. Firstcom Europe har en fremragende track record for succes og høj kvalitet i hele deres ledelsesteam.  Jeg er meget begejstret for at blive en del af en så ambitiøs og innovativ virksomhed, der er førende i Europa med cloud-baseret kommunikation.”