Voip.co.uk ekspanderer i hele Europa med købet af Firstcom

Det britiske teleselskab, Voip.co.uk, annoncerer købet af Danmarks førende unified communications-specialist, Firstcom, i et teknologidrevet træk for at accelerere virksomhedens vækst i hele Europa.

Virksomheden har erhvervet 85% ejerskab af Firstcom, for et ikke offentliggjort beløb, med planer om i første omgang at beholde to separate og komplementære brands, mens de fortsætter med at udvikle sin unified communications suite med yderligere produktlanceringer, der forventes senere i år.

Med hovedkvarter i Oxfordshire leverer Voip.co.uk Voice over IP cloud-baserede tjenester og er mest kendt for sit overlegne SIP krypterings-produkt, som forhindrer telefonhacking og er i overensstemmelse med betalingskortindustriens datasikkerhedsstandarder.

Adam Crisp, Chief Technology Officer hos Voip.co.uk, sagde: Købet af Firstcom er en strategisk alliance for at udvide vores rækkevidde på tværs af Europa med udviklingen af ​​næste generation af unified communications-teknologi. Skandinavien er et godt stykke foran Storbritannien med hensyn til forenet kommunikation, som vil give os mulighed for at tilbyde britiske virksomheder adgang til overlegen teknologi?

Firmaet vil snart lancere Firstcoms flagskib, mobilaktiverede unified communications-platform, ?Universe? til det britiske marked giver masser af muligheder for Voip.co.uks eksisterende og nye kanalpartnere.

Bjarke Salomonsen, CEO for Firstcom, sagde: Vi har udviklet os hurtigt i tre på hinanden følgende år. Med det nye ejerskab vil vi have flere ressourcer til at udvikle vores tilbud til markedet, og vi har mulighed for at dele teknologier og erfaringer med vores britiske kolleger, hvilket er en fantastisk mulighed for os. Er alle i Firstcom begejstrede for det nye partnerskab?

Både Voip.co.uk og Firstcom arbejder med lignende vertikale virksomheder, så de respektive kundebaser er yderst fordelagtige, da Firstcom er indstillet på at tilbyde Voip.co.uks SIP krypterings-tjeneste som en del af sin unified communications suite senere på året.

Eksisterende Voip.co.uk-kunder inkluderer Westgate Shopping Centre, Absolute Radio og Delta Taxis, hvor Firstcom også arbejder med højt profilerede virksomheder som Citroen, Sephora og Nutrica.