VoIP.co.uk køber tysk virksomhed for at fortsætte europæisk ekspansion

Det britiske teleselskab, VoIP.co.uk, annoncerer købet af den tyske telekommunikationsspecialist, Teleforte, som vil give det voksende firma adgang til kunder i Tyskland, Polen og Spanien, hvor Teleforte har afdelinger.

Teleforte opererer i det traditionelle telekommunikationsområde og sælger internationale nummertjenester til store kunder som det tyske flyselskab Lufthansa.

Tidligere i 2013 købte VoIP.co.uk den førende danske unified communications-specialist, Firstcom, i et teknologidrevet træk, som planlægger at bruge virksomhedens flagskibs UC-produkt til at få adgang til store europæiske markeder.

Adam Crisp, administrerende direktør for VoIP.co.uk, sagde: “Opkøbet af Teleforte fuldender vores servicetilbud inden for det traditionelle telekommunikationsområde og er en del af strategien for at sikre, at vores UC-produkt har den bedste vej til markedet.   Vi har nu kontorer. i Storbritannien, Danmark, Tyskland, Polen og Spanien, hvilket giver en fantastisk platform til at styrke vores tilstedeværelse i hele Europa.”

Med hovedkontor i Oxfordshire leverer VoIP.co.uk Voice over IP cloud-baserede tjenester og er mest kendt for sit overlegne SIP krypterings-produkt, som forhindrer telefonhacking og er i overensstemmelse med betalingskortindustriens datasikkerhedsstandarder.

VoIP.co.uk planlægger at lancere Firstcoms flagskib, mobilaktiverede unified communications platform, “Universe” i løbet af 2015, hvilket giver masser af muligheder for VoIP.co.uks eksisterende og nye kanalpartnere. Produktet vil også blive rullet ud i hele Europa.

Adam Crisp fortsætter: “Mange af de funktioner, som Universe tilbyder, vil være helt nye for de fleste kunder i Europa.   Det vil tilbyde nye måder at bruge, omdirigere og integrere telefoni på og er fuldstændig kundecentreret.  Vi ved, at der er en efterspørgsel efter denne løsning og forventer at se stærk vækst på vores nye markeder.”

VoIP.co.uk vil også tilbyde SIP Encrypt og international nummerering som en del af sin unified communications suite næste år.

 

Stephan Nerb, CEO for Teleforte sagde: “Vi ser et enormt potentiale for Voip.co.uk og Firstcoms SIP Encrypt og hostede UC-løsninger på tværs af vores markeder og ser frem til at gå ind i en ny æra for Teleforte.  Opkøbet vil sikre, at vores kunder får en teknisk overlegen stemmeløsning.”