Virtuelle telefonnummer

Business communication made easy

Få dit telefonnummer flyttet i skyen og arbejd virtuelt

Erhversverdenen bevæger sig hurtigt væk fra at have et stationært arbejdsmiljø. Telefonnumre har igennem en årrække kunnet geoporters, hvilket ophæver geografi og ændrer telefonnumre til at være virtualiserede.

Virtuelle numre hjælper bl.a. små virksomheder, nystartede virksomheder, virksomheder med distance medarbejdere og kontaktcentre med at administrere både deres indgående og udgående opkald. Dermed kan selv små virksomheder præsentere en professionel service i telefonen, uanset hvor medarbejderne befinder sig i landet, eller for den sags skyld i verden.

Funktioner

Tiltræk flere kunder

Nogle kundeemner foretrækker måske at handle med en lokal virksomhed. Du kan give dig selv en lokal tilstedeværelse ved at vise det lokale områdenummer.

Marketing kampagner

Du kan beslutte dig for at bruge forskellige indgående tal til forskellige marketingkampagner, så du kan spore, hvilken kampagne der har genereret flest forespørgsler.

Lette numre:

At købe et telefonnummer, der er nemt at huske, kan hjælpe dig med at skille dig ud på en overfyldt markedsplads.

Internationale numre

Har du brug for at vise din tilstedeværelse lokalt i andre lande, men stadig ønsker en samlet telefoniløsning er det ingen udfordring. Via vores samarbejdspartnere kan vi oprette telefonnumre i en lang række lande, som betyder at dine kunder kan ringe nationalt, selvom du svarer kaldene i en helt anden del af verden.

Kontakt os for at høre mere og om lokale regler i de lande du ønsker at være repræsenteret i.

 

Kvinde hjemme på mobiltelefonen

Ring til os for at sikre dit ønskede nummer og find ud af, hvordan det kan hjælpe din virksomhed.

Find dit perfekte nummer

Team der arbejde med universe cloud løsning til erhvervskunder.
Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

 

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk