Virtuelle telefonnummer

Business communication made easy

Få dit telefonnummer flyttet i skyen og arbejd virtuelt

Erhversverdenen bev√¶ger sig hurtigt v√¶k fra at have et station√¶rt arbejdsmilj√ł. Telefonnumre har igennem en √•rr√¶kke kunnet geoporters, hvilket oph√¶ver geografi og √¶ndrer telefonnumre til at v√¶re virtualiserede.

Virtuelle numre hjælper bl.a. små virksomheder, nystartede virksomheder, virksomheder med distance medarbejdere og kontaktcentre med at administrere både deres indgående og udgående opkald. Dermed kan selv små virksomheder præsentere en professionel service i telefonen, uanset hvor medarbejderne befinder sig i landet, eller for den sags skyld i verden.

Funktioner

Tiltræk flere kunder

Nogle kundeemner foretrækker måske at handle med en lokal virksomhed. Du kan give dig selv en lokal tilstedeværelse ved at vise det lokale områdenummer.

Marketing kampagner

Du kan beslutte dig for at bruge forskellige indg√•ende tal til forskellige marketingkampagner, s√• du kan spore, hvilken kampagne der har genereret flest foresp√łrgsler.

Lette numre:

At k√łbe et telefonnummer, der er nemt at huske, kan hj√¶lpe dig med at skille dig ud p√• en overfyldt markedsplads.

Internationale numre

Har du brug for at vise din tilstedev√¶relse lokalt i andre lande, men stadig √łnsker en samlet telefonil√łsning er det ingen udfordring. Via vores samarbejdspartnere kan vi oprette telefonnumre i en lang r√¶kke lande, som betyder at dine kunder kan ringe nationalt, selvom du svarer kaldene i en helt anden del af verden.

Kontakt os for at h√łre mere og om lokale regler i de lande du √łnsker at v√¶re repr√¶senteret i.

 

Ring til os for at sikre dit √łnskede nummer og find ud af, hvordan det kan hj√¶lpe din virksomhed.

Find dit perfekte nummer

Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

 

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk