Telefonsystemer

Oplev lave priser med opkald via SIP

Udnyt de avancerede funktioner fra en moderne IP PBX.

IP PBX telefonsystemer kan bruges sammen med eksisterende analoge, ISDN og digitale systemer samt de nyeste IP- og SIP-telefoner.

Vi kan levere en IP PBX løsning, der passer til din virksomheds behov, se mere her om de avancerede løsninger vi kan levere.

Opdateres...

….

Opdateres...

….

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology

Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; de kender deres produkt ud og ind, og det er af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forhøre og forstå vores behov. Firstcom Europe er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter længe. Jeg ville ønske, at vi var faldet over Firstcom Europe for længe siden!

Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel

“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fĂĄet en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon pĂĄ værelset, og den nye løsning er ideel til vores formĂĄl,” Thomas Byrdal.

Tony Robinson – Via Clinic

Jeg har brugt Universe i 5 mĂĄneder nu og mĂĄ sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

 

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk