Telefonsystemer

Oplev lave priser med opkald via SIP

Udnyt det avancerede udvalg af funktioner fra moderne IP PBXs og gør klar til fjernelse af ISDN i 2025

Firstcom kan forberede din virksomhed til ISDN-slukning i 2025.  Vi opgraderer ISDN PBX’er til moderne IP PBX’er, der har et forbedret funktionssæt, forbedret pĂĄlidelighed og større fleksibilitet og omkostningseffektivitet.

IP PBX telefonsystemer kan bruges sammen med eksisterende analoge, ISDN og digitale systemer samt de nyeste IP- og SIP-telefoner.

Vi leverer en række forskellige PBX-løsninger, der passer til din virksomheds behov. Her er nogle af de modeller, vi designer, installerer og vedligeholder for at opgradere din virksomhedskommunikation.

Opdateres...

….

Opdateres...

….

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology

Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; kender deres produkt ud og ind og af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forstå og forstå vores behov. De er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter i så lang tid. Jeg kan kun sige, at jeg ville ønske, at vi havde lært dem at kende for længe siden!

Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel

“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fĂĄet en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon pĂĄ værelset, og den nye løsning er ideel til vores formĂĄl,” slutter Thomas Byrdal.

Tony Robinson – Via Clinic

Jeg har brugt Universe i 5 mĂĄneder nu og mĂĄ sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

 

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk