Samarbejdsværktøjer

Stemme, video og skærmdeling på ét sted

Start din rejse mod et effektivt team samartbejde i dag

De rigtige værktøjer gør det nemt for dine medarbejdere at oprette forbindelse, så de kan dele information via tale, video, skærmdeling og onlinemeddelelser. I dagens stadig mere konkurrenceprægede verden skal du give din arbejdsstyrke mulighed for at samarbejde, uanset hvor de er og fra deres foretrukne enhed. Med Firstcoms cloudbaserede UcaaS-løsninger giver du dine medarbejdere og kunder en fuldt integreret enkel oplevelse uden at investere i dyr infrastruktur.

Telefoni

VoIP-opkald på din fastnettelefon, mobil eller computer

Mødested

Ansigt til ansigt hvor som helst fra alle enhed

Skærmdeling

Demonstrere dit produkt eller del præsentationer med kolleger

Vores Samarbejdsværktøjer giver dig

Enterprise-grade hosted VoIP

Firstcoms hostede telefonsystem fjerner behovet for at købe og vedligeholde en PBX. Den brugervenlige webgrænseflade betyder, at du nemt kan administrere dine brugere og opkaldsstrømme online. Avancerede opkaldsfunktioner leveres til dine brugere via skyen.

you-only-need-one-number
softphone

Softphone applikationer

Universe-softphone-applikationerne bringer alle funktionerne i dit virksomhedstelefonsystem til din Windows- eller Mac-desktop og Android- eller iOS-mobilenheder. Funktioner som firmatelefonbog, tilstedeværelse og opkaldskøer sikrer en ensartet oplevelse uanset placering og enhed. Din fjernbetjening og dine hjemmearbejdere kan samarbejde problemfrit med både kunder og kolleger.

Microsoft Teams Integration

Kombiner Universe og Microsoft Teams for at samle alle dine brugere under én samarbejdsplatform. Chat, fildeling, foretag video- eller taleopkald fra én grænseflade.

Working From Home

Forbind overalt

Vores UC-platform giver din virksomhed alt, hvad du har brug for, så medarbejderne kan få arbejdet udført hvor som helst. Én grænseflade til tale, video, lydkonferencer og skærmdeling bringer jer alle sammen og giver dig mulighed for nemt at samarbejde i realtid.

Strømlinet kommunikation

Erstat flere kommunikationsprodukter med én simpel platform. Dit team holder op med at spilde tid på at skifte mellem værktøjer, da alle kanaler er tilgængelige via ét log-in og spejles på tværs af alle enheder.

Universe Security

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology
Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; de kender deres produkt ud og ind, og det er af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forhøre og forstå vores behov. Firstcom Europe er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter længe. Jeg ville ønske, at vi var faldet over Firstcom Europe for længe siden!
Radisson blue casestudy på en kunde i Firstcom Europe
Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel
“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fået en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon på værelset, og den nye løsning er ideel til vores formål,” Thomas Byrdal.
Logo til Via klinik
Tony Robinson – Via Clinic
Jeg har brugt Universe i 5 måneder nu og må sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Hjælp dit team arbejde sammen fra alle lokationer

Team der arbejde med universe cloud løsning til erhvervskunder.
Firstcom Europe Logo
everything you need
customised for your business