Telesis er blevet kåret som en af ​​de 50 hurtigst voksende virksomheder i Greater Manchester

Vi er stolte af at være opført i Ward Hadaway Greater Manchester Fastest 50 for 2018, en opsummering af de hurtigst voksende virksomheder i regionen sammensat af det britiske Top 100-advokatfirma Ward Hadaway.

Ward Hadaway Greater Manchester Fastest 50 fremhæver og fejrer resultaterne af hurtigt voksende, profitable virksomheder i regionen ved at udgive en årlig liste over de 50 hurtigst voksende privatejede virksomheder i hele Greater Manchester.


Telesis er kommet ind på 2018-listen efter at have opnået tre år med stærk omsætningsvækst, mens den stadig er profitabel.

Telesis går nu frem til Ward Hadaway Greater Manchester Fastest 50 Awards 2018 fredag ​​den 18. maj.


Ward Hadaway Greater Manchester Fastest 50 er blevet udgivet hvert år siden 2014 og er sammensat og organiseret af advokatfirmaet Ward Hadaway, som har kontorer i Manchester, Leeds og Newcastle.

Paul Johnson Executive Partner på Ward Hadaways Manchester-kontor sagde: “Vi vil gerne lykønske Telesis og alle virksomheder i Ward Hadaway Greater Manchester Fastest 50 for 2018 for deres succes med at komme på dette års liste.

“De hurtigste 50 viser, hvilke fantastiske virksomheder vi har i regionen og understreger, hvilket fantastisk sted Greater Manchester er at drive forretning på.”