Telefoni cloudløsning

Nem at administrere, intuitiv og skalerbar

Alt i én løsning for alle virksomhedsstørrelser

Der er mange fordele ved at vælge en cloudbaseret unified communications-tjeneste (UCaaS). Her er blot nogle få af dem:

Firstcom har udviklet sin egen unified communications platform kaldet Universe. Vi erkender dog, at nogle af vores kunder allerede bruger andre systemer og har behov for at tilføje ekstra services, eller måske har særlige krav, som bedst kan håndteres af andre platforme.

Når vi har en god fornemmelse for din virksomhed, vil vi, ved at forstå din virksomheds behov, komme med en anbefaling af, hvilket unified communications-system, der passer til dig, og kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af det.

Uanset dine forretningsmål, kan du være sikker på, at Firstcom har den rigtige løsning.

Firstcom Universe

Cloud Telefoni system til virksomheder i alle størrelser.

Med Universe deler alle dine medarbejdere et enkelt cloud-telefonsystem. Et system, der understøtter hjemme- og fjernarbejdere og kontorer på flere arbejdspladser.

Gør kommunikationen effektiv og omkostningseffektiv. Perfekt til nystartede og voksende virksomheder. Store forretningsfunktioner betyder, at du præsenterer et professionelt image uden et stort it-budget.

Med Universe betaler du per bruger og skalerer op efterhånden som du vokser. Vores enkle brugergrænseflade og portallogin betyder, at du selv kan styre systemet fra hvor som helst.

Laptop computer with Universe Softphone
Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR 
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk