Partnere

Skil dig ud fra mængden

Hvorfor blive partner med Firstcom?

Tilmeld dig vores partnerprogram og nyd godt af Unified Communications-revolutionen. Firstcom er en dynamisk virksomhed med erfaring på dette hastigt voksende marked siden 2004.  Læs videre for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at vokse din virksomhed.

Skil dig ud fra mængden med effektive produkter

Vores Firstcom-partnerprogram kan forbedre din portefølje med brugervenlige og nemme at levere cloud-produkter til fantastiske priser. Med teknologi- og forretningskrav i hastig udvikling, er det nu, du skal se på at tilbyde Unified Communications til din kundebase.

example partner marketing

Industrierfaring

We have grown out business through developing long-lasting relationships with our channel partners. We provide outstanding customer service and you can be confident that you are working with an experienced service provider with a highly resilient network.

Vi er vokset ud af forretningen ved at udvikle langvarige relationer med vores kanalpartnere. Vi yder enestående kundeservice, og du kan være sikker på, at du arbejder med en erfaren tjenesteudbyder med et yderst robust netværk.

Salgssupport

Firstcoms partnere nyder godt af teknisk, marketing- og kundesupport, ekspertvejledning og salgstræning tilpasset deres individuelle partnerbehov. Vores Channel Account Managers vil arbejde tæt sammen med dig for at hjælpe dig med at nå dine mål og mål. Nedenfor kan du se vores produktark. Forhandlere, der ønsker at hvidmærke Universe, kan e-maile os med et højopløsningslogo og deres kontaktoplysninger på salg@firstcomeurope.dk, og vi vil udføre designarbejdet for dig.

Bliv en Løsningspartner

Find partner programmet, der passer til dig. Uanset om du er en it-virksomhed, der ønsker at tilføje telefoni til din portefølje, eller en teleforhandler, der ønsker at komme ind i skyen, har vi et program, der passer til dine behov:

Reseller

Tilbyd vores brancheførende cloud-løsninger, men bevar stadig forholdet til kunden. Som Firstcom-forhandler kontrollerer du priserne; du fakturerer og ejer kunden.

Partner

Hvis du ikke vil have besværet med at investere i et faktureringssystem, men ønsker at tilføje et bredere udvalg af cloud-produkter, herunder VoIP og Unified Comms, til din portefølje, så er dette modellen for dig. Vi fakturerer kunden, men du tager dig af kundesupport.

Referral Partner

Henvis din kunde til os og modtag kommission ved hvert salg. Du kan stole på, at Firstcom leverer en kvalitetsservice og førsteklasses support, mens du fokuserer på at flytte til den næste mulighed.

Hvad oplever kunderne?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology

Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; kender deres produkt ud og ind og af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forstå og forstå vores behov. De er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter i så lang tid. Jeg kan kun sige, at jeg ville ønske, at vi havde lært dem at kende for længe siden!

Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel

“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fået en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon på værelset, og den nye løsning er ideel til vores formål,” slutter Thomas Byrdal.

Tony Robinson – Via Clinic

Jeg har brugt Universe i 5 måneder nu og må sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Bliv en Channel Partner i dag

Become a Channel Partner
Firstcom Europe Logo

Alt du har brug for 
tilpasset din virksomhed

Ring: 70106600 eller send en email: salg@firstcomeurope.dk

Find en partner til din virksomhed

Hvis du driver en virksomhed og tror, ​​at cloud-løsninger og Unified Comms kan hjælpe din virksomhed med at blive mere effektiv, kan vores nøje udvalgte partnere hjælpe. De tilbyder lokal specialistekspertise til at levere dig de kommunikationsværktøjer, du har brug for for at nå dine forretningsmål.