Firstcom Europe
5 lande i Europa med 12 afdelinger

Om Firstcom Europe

Teamet hos Firstcom Europe har leveret avancerede cloud-løsninger siden 2004 i Storbritannien. Det er siden udvidet til 5 lande, og har foretaget 8 opkøb i løbet af de sidste 6 år. Virksomheder som Telesis og Difference i Storbritannien og andre virksomheder i Tyskland, Sverige og Danmark er gået sammen under den ene gruppe, Firstcom Europe. I dag har vi over 190 fagfolk, der arbejder fordelt 13 kontorer, og mere end 14.000 kunder. Vores omsætning er steget fra €2,9 mio. i 2013 til €36 mio. i 2020. 

Kvinde hjemme på mobiltelefonen

Vores Mission

At hjælpe virksomheder og mennesker med at kommunikere i skyen, dele tanker, ideer og information – i dag, i morgen og videre. *Se vores virksomhedsvideo* 

Vores produkter

Firstcoms produkter spænder fra hostede PBX-løsninger til headset, fra enkeltserviceapplikationer til meget mere. Vores produkter er baseret i skyen, hvilket giver ekstra sikkerhed og giver kunderne mulighed for at kommunikere, hvor og hvornår de vil. Vores Unified Communications-tjenester samler chat-, tale-, video- og samarbejde. 

Vi fremmer kundefordele ved at flytte kunder fra deres eksisterende systemer eller eksisterende cloud-produkter til brugervenlige, funktionsrige, avancerede cloud-løsninger

Kvinde der bruger avanceret technologi

Vores Medarbejdere

Nøglemedlemmer af Firstcoms ledelsesteam i hvert af vores lande har stor erfaring inden for kommunikationsindustrien. De leder teams af fagfolk med en bred vifte af komplementære kompetencer, som udvikler løsninger til kunder, der kan betjenes og konfigureres i hver virksomhed uden at kræve dyr ekstern assistance. Vi arbejder også tæt sammen med en række kanalpartnere, som er uddannet i produkterne og arbejder direkte med kunderne.

Vores fremtid

Efterhånden som teknologien udvikler sig, hvilket giver virksomheder mulighed for at arbejde mere bekvemt, behageligt og produktivt, vil Firstcom Europe fortsætte med at give sine kunder telekomløsninger, der passer til deres virksomheds behov.

Laser lys - technologi

Hos Firstcom Europe DK forstår vi, at kommunikation er det, der driver forretning. Vi har over 15 års erfaring med at arbejde med at levere de bedste cloud-telefoniløsninger til B2B-kunder. Vores produkter omfatter; hostet telefoni (Unified Communications as a Service), SIP-trunking, kontaktcentre og tilslutningstjenester. 

Team der arbejde med universe cloud løsning til erhvervskunder.
Firstcom Europe Logo

Alt du har brug for 
tilpasset din virksomhed

Ring: 70106600 eller send en email: salg@firstcomeurope.dk