Mobiler til erhverv

Hold det simpelt med reducerede omkostninger

Få mobilabonnementer tilpasset dit faktuelle behov.

Hos Firstcom ved vi, hvor vigtige dine erhvervsmobiltelefoner er. Derfor sikrer vi, at du og dine medarbejdere altid har mulighed for at styre din virksomhed, også mens du er ude af kontoret.

Teknologi og kommunikation er afgørende værktøjer for alle virksomheder fra synkronisering af e-mail og kalender til adgang til cloud storage. Hvis du oplever, at du ofte har overskud af taletid i slutningen af hver måned, eller du konstant løber tør for data, så lad os hjælpe dig med at optimere din løsning.

Vi bruger Danmarks bedste netværk for at sikre, at du får en optimal service.

Din dedikerede Firstcom Account Manager:

Hos Firstcom Europe er vi stolte af at skræddersy de rigtige løsninger specifikt til din virksomhed. Vi kan rådgive dig både omkring funktionalitet og økonomi så vi gør din løsning mere omkostningseffektiv for din virksomhed. Vi tager os også af din overførsel fra start til slut, når du skifter netværk.

Vores dedikerede Account Managere lytter til dine behov og guider dig gennem de forskellige muligheder for løsninger der passer til netop din virksomhed. Samtidig sikrer vi, at du kun betaler for det, du har brug for.

Vi holder løbende kontakt med vores kunder og holder dig orienteret om nye løsninger og abonnementsændringer der giver mening for netop din virksomhed.

Vores Account Managere er medarbejdere med stor erfaring fra branchen, og er hele tiden opdaterede med de nye muligheder der til stadighed udvikles. Det giver dig tryghed for at din løsning hele tiden kan holdes tidssvarende både funktionelt og økonomisk.

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology
Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; de kender deres produkt ud og ind, og det er af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forhøre og forstå vores behov. Firstcom Europe er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter længe. Jeg ville ønske, at vi var faldet over Firstcom Europe for længe siden!
Radisson blue casestudy på en kunde i Firstcom Europe
Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel
“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fået en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon på værelset, og den nye løsning er ideel til vores formål,” Thomas Byrdal.
Logo til Via klinik
Tony Robinson – Via Clinic
Jeg har brugt Universe i 5 måneder nu og må sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Tal med vores team om mobilløsninger

Team der arbejde med universe cloud løsning til erhvervskunder.
Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Ring på: 70106600 eller send en email : salg@firstcomeurope.dk