Mobiler til erhverv

Mere bekvemmelighed, reducerede omkostninger

En selvstændig tilgang med adgang til eksklusive takster

Hos Firstcom sætter vi pris på, hvor vigtige dine erhvervsmobiltelefoner er. Fra at sørge for, at du og dine medarbejdere er fjernforbundet på ethvert tidspunkt af dagen til at styre din virksomhed, mens du er væk fra kontoret. Teknologi og kommunikation er vitale værktøjer for enhver virksomhedsapp fra synkronisering af e-mail og kalender til adgang til cloud storage. Hvis du oplever, at du ofte har ubrugte minutter på din mobiltelefonkontrakt i slutningen af ​​hver måned, eller du konstant løber tør for data, så kan du godt være på den forkerte mobiltelefontakst. Vi bruger alle større netværk og leverandører for at sikre, at du får en optimal service.

Hvorfor vælge en erhvervsmobilkontrakt?

At drive en virksomhed rentabelt er udfordrende, sĂĄ enhver mulighed for at spare tid og penge er uvurderlig. Med en af ​​vores erhvervsmobilkontrakter har du et enkelt kontaktpunkt for alle dine mobilkommunikationsbehov pĂĄ tværs af alle netværk og enheder, for fakturering, problemer og tilbehør. Derudover, sĂĄ længe din mobilkontrakt er i dit firmas navn, er den fradragsberettiget, forudsat at enhver personlig brug er begrænset til et “rimeligt minimum”. Erhvervsmobilkontrakter har en tendens til at falde ind under en af ​​disse kategorier

Dette er branchens standard mobile kontraktmodel. Du køber en månedlig plan, som vil omfatte et håndsæt og et specificeret antal minutter, tekster og data.Typisk kontraktlængde er normalt 24 måneder, hvorefter du ejer håndsættet.

Ofte fortsætter virksomheder med at betale den samme månedlige afgift, selv efter den oprindelige kontraktperiode er udløbet, på trods af at de vil have betalt for håndsætelementet af denne pris inden for de første 24 måneder. Hvis du er glad for at beholde det eller de samme håndsæt, er det værd at overveje en aftale med kun SIM.

En erhvervs-SIM-only-kontrakt betyder, at vi kun leverer SIM-kortet til brug i en mobiltelefon/smartphone, som du allerede ejer eller selv skal købe. Du kan også bruge vores SIM-kort i tablet-enheder. Mange teleudbydere vil fordele prisen på en ny telefon over kontraktperioden, inklusive et tillæg. Dette kan potentielt gøre din månedlige regning ret dyr!

Hvis du har en telefon, som du er glad for og gerne vil spare pĂĄ opkald, sms’er og mobildata, sĂĄ er et af vores SIM-only-tilbud noget for dig.

Virksomhedsdelingsabonnementer giver dig mulighed for at vælge et månedligt antal minutter, tekster, data og andre tjenester og dele disse på tværs af flere medarbejdere/enheder. Det er en meget effektiv og fleksibel måde at administrere dine mobilbehov og holde din arbejdsstyrke forbundet med et skræddersyet program specifikt til din virksomhed.

Din dedikeret Firstcom Mobil Account Manager

Hos Firstcom er vi stolte af at skræddersy de rigtige kontrakter og mobiltelefoner specifikt til din virksomhed, fra simple robuste enheder til det nyeste inden for smartphoneteknologi. Vi kan køre en komplet revision af din eksisterende regning for at se, hvor og hvordan vi kan gøre din takst mere omkostningseffektiv for din virksomhed. Vi tager os også af din overførsel fra start til slut, når du skifter netværk.

Vores dedikerede kontoadministratorer vil guide dig gennem de forskellige muligheder for netværkskontrakter for at få den rigtige forretningsmobilplan og sikre, at du kun betaler for det, du har brug for. Da vi ikke er tilknyttet noget individuelt netværk, kan du være sikker på, at du får ærlig, ukompliceret og helt uafhængig rådgivning.

 

NĂĄr du har valgt din plan, vil din kontoadministrator holde dig orienteret om nye netværkstilbud eller takstændringer via regelmæssige takstgennemgange, hvilket giver et enkelt kontaktpunkt for alle dine mobiltelefonkontraktbehov. Vi fortsætter med at overvĂĄge brugen af ​​opkald, sms’er og brugen af ​​mobilt bredbĂĄnd for at holde dig pĂĄ den bedste tilgængelige kontrakt. Alle vores kontoadministrationsmedarbejdere er højtuddannede specialister, kvalificeret pĂĄ alle netværk.

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology

Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; kender deres produkt ud og ind og af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forstå og forstå vores behov. De er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter i så lang tid. Jeg kan kun sige, at jeg ville ønske, at vi havde lært dem at kende for længe siden!

Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel

“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fĂĄet en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon pĂĄ værelset, og den nye løsning er ideel til vores formĂĄl,” slutter Thomas Byrdal.

Tony Robinson – Via Clinic

Jeg har brugt Universe i 5 mĂĄneder nu og mĂĄ sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Tal med vores team om mobilløsninger

Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Ring pĂĄ: 70106600 eller send en email : salg@firstcomeurope.dk