Virksomhedsforbindelser

Yde med en bedre forbindelse

Faste internetløsninger til brug af cloud services

Et stigende antal erhvervsbredbåndskunder er afhængige af cloud-baserede tjenester som Office 365, Voice over IP-telefonsystemer og offsite datacentre, hvilket alt sammen gør behovet for en hurtig og pålidelig virksomhedsbredbåndsforbindelse afgørende. Det er nemt at begynde at føle sig overvældet, når man tænker på de forskellige typer bredbånd, der er tilgængelige at købe. Tillad os at forklare forskellene, og du kan afgøre, hvad der er mere gavnligt for dig.

Vigtige faktorer at tage højde for

Når du leder efter tilbud om bredbånd til virksomheder, bør du overveje mere end prisen. Hastighed er afgørende, når du skal beslutte dig for, hvilken virksomhedsbredbåndspakke, der passer til dine forretningsbehov; for hurtigt, og du betaler for meget for det, du har brug for, for langsomt, og dit team vil finde det svært at få deres job udført.

Business Connectivity - Data Centre

Access punkter

WIFI-Acces punkter kan konfigureres, så du kan udvide dit dækningsområde.

Det bliver mere og mere almindeligt at installere flere af disse i bygninger, hvor en enkelt WiFi-forbindelse ikke ville være i stand til at betjene en hel ejendom.

Dette er normalt store bygninger eller bygninger med store solide vægge eller hvor den trådløse forbindelse skal igennem mange genstande for at nå derhen hvor den skal komme til.

Unify Access Point

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology
Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; de kender deres produkt ud og ind, og det er af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forhøre og forstå vores behov. Firstcom Europe er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter længe. Jeg ville ønske, at vi var faldet over Firstcom Europe for længe siden!
Radisson blue casestudy på en kunde i Firstcom Europe
Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel
“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fået en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon på værelset, og den nye løsning er ideel til vores formål,” Thomas Byrdal.
Logo til Via klinik
Tony Robinson – Via Clinic
Jeg har brugt Universe i 5 måneder nu og må sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Tal med vores tekniske eksperter

Team der arbejde med universe cloud løsning til erhvervskunder.
Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk