Integrationer

Tilslut dine systemer med lethed

Arbejd ubesværet med tredjepartsmiljøer

Firstcom hjælper med at designe og anbefale systemer til dig, der fungerer gnidningsfrit sammen.

Integrering af dit VoIP-telefonsystem såsom Universe med andre forretningsapplikationer kan give betydelige fordele.

Nogle virksomheder ønsker at forbinde deres CRM-system til vores unified kommunikationsplatform. 

Universe og Microsoft Teams Integration

Vi kan hjælpe dig med at udnytte din investering i Office 365 ved at tilbyde dig et telefonisystem direkte fra din velkendte Teams.

Denne integration kombinerer Unified Communications med Teams for at reducere antallet af applikationer, der er nødvendige for at få arbejdet gjort.

Du bevarer din nuværende investering og sparer på forstyrrende og kostbare telefonsystemers infrastruktur.

Dialer og CRM integration

Vores dialer API gør det muligt for klienter at integrere vigtige arbejdsopgaver gennem applikationer som lead management værktøjer og CRM’er.

Det betyder, at klienter kan integrere med andre systemer uden at involvere en yderligere part.

De nyeste cloud-baserede kontaktcenterløsninger arbejder ubesværet med andre tredjepartsmiljøer for at understøtte yderst effektive, personlige kundeinteraktioner. Dette er nu muligt gennem en række integrerede løsninger, der sidder inde i kernekontaktcenterplatformen.

Høje niveauer af tilpasning kombineret med smarte integrationer kombineres for at understøtte et funktionsrigt, multi-kanal kontaktcentermiljø gennem problemfri integration og problemfri kundeservice

Dialer & CRM Integration

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology
Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; de kender deres produkt ud og ind, og det er af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forhøre og forstå vores behov. Firstcom Europe er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter længe. Jeg ville ønske, at vi var faldet over Firstcom Europe for længe siden!
Radisson blue casestudy på en kunde i Firstcom Europe
Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel
“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fået en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon på værelset, og den nye løsning er ideel til vores formål,” Thomas Byrdal.
Logo til Via klinik
Tony Robinson – Via Clinic
Jeg har brugt Universe i 5 måneder nu og må sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Arbejd smartere

Team der arbejde med universe cloud løsning til erhvervskunder.
Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk