Installation

Forretnings kontinuitet og operationel effektivitet er afgørende for alle organisationer.

Vores cloud-løsninger implementeres eksternt, og dine håndsæt ankommer fuldt konfigureret. Alt du behøver er en god internetforbindelse for at være oppe at køre på ingen tid. Vores installationer kan ske sammen med dit eksisterende system for at sikre, at du ikke oplever nedetid.

Hvis du køber et onsite telefonsystem eller forbindelse fra os, kan du være sikker på, at vores ingeniører er højt uddannede, og at der vil blive givet fuld træning, så du er sikker på at bruge din nye løsning.

Vi kombinerer telefoni, teknisk og konsulentekspertise. Vi har arbejdet med mange højtuddannede og erfarne kontaktcenteroperatører og ledere. Denne praktiske oplevelse dagligt betyder, at vi har reel eksponering for implementering og test i levende miljøer.

Expertise

Vi kombinerer telefoni, teknisk og konsulentekspertise og har arbejdet med mange højtuddannede og erfarne kontaktcenteroperatører og ledere. Denne praktiske erfaring på daglig basis betyder, at vi har reel eksponering for implementering og test i levende miljøer.

Phone System Installation

Implementering

Hos Firstcom hjælper vi dig med at designe din løsning, så den passer til din virksomheds behov. Fra simple cloudbaserede telefonsystemer til komplekse kontaktcenterimplementeringer følger vi fem enkle trin:

Design

Din kommunikationsløsning skal matche dine operationelle krav. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine nuværende behov og fremtidige planer, for at sikre, at du får den rigtige løsning for i dag, i morgen og videre.

Ordre

Vores erfarne Service Delivery Team sikrer, at alt er på plads klar til din "go-live"-date. Fra administration af din nummerportering til kontakt med tredjepartsleverandører, placer blot din ordre hos Firstcom og lad os tage os af resten.

Installering

Vores IP-netværksingeniører har mange års erfaring med at designe og installere dit IP-netværk med pålidelighed og robusthed i tankerne. Universe-håndsæt ankommer klar klargjort, og softphone-applikationer downloades ganske enkelt til din enhed.

Overdragelse

Vi sikrer, at alt er sat korrekt op, og at IT-medarbejdere og administratorer af systemet er sikre på, at de kan administrere det i det daglige. Du har altid adgang til vores supportteam og kan finde bruger- og administratorvejledninger i vores ressourcebibliotek.

Support

Ro i sindet er uvurderlig, når det kommer til din virksomhedskommunikation. Vores kvalificerede team tilbyder specialistsupport, og du kan ringe direkte for at tale med et menneske, ikke en chatbot.

Hvad oplever kunderne?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology

Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; kender deres produkt ud og ind og af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forstå og forstå vores behov. De er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter i så lang tid. Jeg kan kun sige, at jeg ville ønske, at vi havde lært dem at kende for længe siden!

Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel

“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fået en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon på værelset, og den nye løsning er ideel til vores formål,” slutter Thomas Byrdal.

Tony Robinson – Via Clinic

Jeg har brugt Universe i 5 måneder nu og må sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Vi står klar til at hjælpe

Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

 

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk