3 grunde til at blive partner hos en telekommunikationsudbyder, der tilbyder en samlet online cloud kommunikationsplatform

Øget salgsmuligheder: Ved at blive partner kan du tilbyde dine nuværende kunder ekstra produkter som var det dine egne og skræddersy produkterne til dine kunder. 

Du får adgang til en markedsledende cloud kommunikationsplatform til det danske og europæiske erhvervsmarked hvilket kan øge dine salgsmuligheder og bidrage til at din virksomhed får flere konkurrencemæssige fordele. 

Øget brand awareness: Ved at tilbyde en cloudkommunikationsplatform fra en anerkendt udbyder kan du også øge bevidstheden om dit brand hos dine kunder.

Ved at blive partner hos Firstcom Europe med over 15 års erfaring med at levere de bedste cloud-telefoniløsninger til B2B-kunder via TDC mobilnet, som er kåret til Danmarks bedste 7 år i træk med 99,8% dækning vil din virksomhed fremstå som en professionel og pålidelig leverandør af kommunikationsløsninger.

Økonomiske fordele: Endelig kan der også være økonomiske fordele ved at blive partner hos en telekommunikationsudbyder.

Indgå en partneraftaler, og profitere på at tilbyde services, der giver dig ekstra indtjening.

Alt i alt er der fordele ved at blive partner hos en telekommunikationsudbyder, der tilbyder en samlet online cloudkommunikationsplatform. Hvor kunderne selv kan håndtere op og nedskalering af deres løsning, samt tilretning af alle funktioner.

Det kan øge dine salgsmuligheder, øge bevidstheden om dit brand, og give økonomiske fordele.

Se mere: Bliv en partner