Firstcom forener sit brand og styrker sine løsningspartnere

I sidste måned annoncerede vi, at de britiske datterselskaber, Firstcom, Telesis, Difference og VOIPONE Corporation, nu vil operere under Firstcom Europes banner. Dette resulterede i oprettelsen af ​​et nyt firmawebsted, ressourcer og marketingmateriale, alt sammen specifikt designet til vores fællesskab af partnere og forhandlere.

Firstcom Europe opererer i øjeblikket i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark og Polen og søger at foretage yderligere opkøb inden for dette fodaftryk. I løbet af de sidste seks år har Firstcom foretaget otte opkøb og opnået en årlig omsætning på mere end €36 mio. I løbet af denne tid har vores strategi udviklet sig fra at bevæge os langsomt væk fra eksisterende navne og brands til proaktivt at fusionere vores aktiviteter og identitet.

Den store efterspørgsel efter cloud-tjenester, især under Covid-pandemien, hvor kunder har søgt fjernarbejde og overlegne samarbejdsløsninger, har fået os til at styrke vores team med 20 %. Vi har strømlinet vores forretning, flyttet vores driftshub til vores Bolton-kontor og rekrutteret flere teknikere, økonomi- og kanalsupportmedarbejdere for at gøre det nemmere for kanalpartnere at arbejde med os.

Firstcom Europes styrkede interne tekniske team, kombineret med nye processer, vil give vores kanalpartnere og forhandlere mulighed for at fokusere på nysalg i stedet for at blive hængende med vedligeholdelsesproblemer. Med den nye struktur på plads har vi til hensigt at bygge videre på vores eksisterende og nye alliancer for at sikre, at partnere og forhandlere behandler Firstcom som en one-stop-shop for deres kunders behov for unified communications.