Den førende paneuropæiske cloud-teknologiudbyder Firstcom Europe annoncerede d. 29.9.2022 købet af en kundebase i Bolton-området, hvilket øger sin omsætningsbase med yderligere £350.000 om året. Firstcom opererer i hele Storbritannien og i Sverige, Danmark, Tyskland og andre dele af Storbritannien.

I løbet af de sidste 10 år har Firstcom Europe udvidet sin omsætning ved at målrette mod små- og mellemstore virksomheder i både Storbritannien og i dets europæiske lande og derefter konvertere disse virksomheder med den nyeste cloud-teknologi med en samlet kommunikationsplatform. Det har set sin omsætning stige fra £2,5 mio. i 2013 til mere end £31,2 mio. i 2021.

Christian Bleakley, CEO for Firstcom Europe sagde “Vores strategi med at erhverve og konvertere kunder har været en succes for vores virksomhed, og jeg er glad for at udvikle denne strategi yderligere i dag. Jeg er især glad for, at disse kunder er på vores hjemmebane. Vi har arbejdet tæt sammen med vores finansielle partner Kartesia og kunne ikke have gennemført dette opkøb uden deres støtte og opmuntring.”