Firstcom Europe udvider i det nordvestlige England

Den førende paneuropæiske cloud-teknologiudbyder Firstcom Europe annoncerede d. 29.9.2022 købet af en kundebase i Bolton-området, hvilket øger sin omsætningsbase med yderligere £350.000 om året. Firstcom Europe opererer i hele Storbritannien og i Sverige, Danmark, Tyskland.

I løbet af de sidste 10 år har Firstcom Europe øget sin omsætning ved at målrette sig mod små- og mellemstore virksomheder og tilbyde disse virksomheder den seneste cloud-teknologi og en kommunikationsplatform. Firstcom Europe’s omsætning er steget fra £2,5 mio. i 2013 til £31,2 mio. i 2021.

Christian Bleakley, CEO for Firstcom Europe udtaler “Vores strategi med at erhverve og opgradere vores kunders kommunikationsløsninger har været en stor succes for Firstcom Europe, og jeg er glad for at gennemføre dette strategiske opkøb i dag. Jeg er især tilfreds med, at de nye kunder er i vores hjemmemarked. Vi har arbejdet tæt sammen med vores finansielle partner Kartesia og kunne ikke have gennemført dette opkøb uden deres støtte og engagement.”

Læs mere om nyheden