Firstcom Europe omstrukturer sin virksomhed i Danmark

I dag annoncerede Firstcom Europe, det førende paneuropæiske teleselskab med kontorer i Danmark, Sverige, Storbritannien og Tyskland, at en omstrukturering er fortaget i det danske selskab for at tilpasse sig de markante ændringer i telekommunikationsmarkedet.

Firstcom Danmark har været ledet af Helle Ommestrup i de sidste 4 år, hvor hun har fokuseret på virksomhedens overgang til det nye marked skabt under pandemien og proaktivt gennemført en række organisatoriske ændringer for at forbedre virksomhedens lønsomhed. Hun har meddelt, at hun fratræder sin stilling fra 1. februar og ny administrerende direktør bliver Lars Nygaard.

Det seneste halve år har Lars og Helle arbejdet tæt sammen på at omstille virksomheden. Alle processer i virksomheden er blevet optimeret. Salgsstyrken er blevet reorganiseret, nye produkter er blevet introduceret, marketing har taget en ny retning, og Firstcom har flyttet sine kontorer for at være tættere på sine kunder.

Lars tilfører virksomheden et væld af international erfaring som topleder med kompetencer inden for økonomi, marketing og kunderelationer. Efter at have arbejdet i udlandet gennem mange år er han glad for at være tilbage i sit hjemland Danmark.

CEO Christian Bleakley udtaler: “Jeg vil gerne takke Helle for det gode arbejde, hun har gjort i Firstcom og for hendes samarbejde om at forme dets fremtid. Sammen med teamet hos Firstcom ønsker jeg hende det bedste for hendes fremtid.

“Jeg vil også byde Lars velkommen til hans nye rolle i Firstcom. Vi er glade for at ansætte en direktør med en så bred ledelsesekspertise. Hans ansættelse understreger vores fremadrettede ambitioner “.

Firstcom Danmark har sat sig et ambitiøst salgs mål for 2023 med en ny cloudbaseret platform. Platformen optimerer og effektiviserer mellemstore virksomheders interne processer med en integreret kommunikationsløsning, der muliggør avancerede video-, tale-, besked- og cloud telefoni-faciliteter.

For yderligere information ring til Lars Nygaard + 45 48 77 78 55 eller send en email på lan@firstcomeurope.dk.