Firstcom Europe fordobler på hjemmebane

I dag annoncerede Firstcom Europe, det førende paneuropæiske cloud-teleselskab, at det har købt Raspberry Beret, et firma med kunder koncentreret i det nordvestlige England, hvor Firstcom har hovedkvarter. Raspberry Beret har været i drift i 12 år, har en årlig omsætning på £1,4 mio., hvor 90% er tilbagevendende. Selskabet har en loyal kundebase og bred anvendelse af mobiltelefoner og unified communication-produkter.

Ifølge administrerende direktør Christian Bleakley, “Det er virksomheder som denne, som jeg synes om købe. Selvskabet har et stærkt og personligt forhold til sine kunder, som er opbygget gennem mange år. Jeg er glad for, at personalet på Raspberry Beret har besluttet at blive hos os, da de vil supplere det øvrige personales færdigheder. Selskabet er også fantastisk at forstærke vores tilstedeværelse i det nordvestlige, som vi er stolte af at kalde vores hjemmemarked, hvor mange af vores britiske kunder er baseret.”

Raspberry Beret-kunderne er generelt større end Firstcom Europes kunder, hvilket giver Firstcom mulighed for at levere nye cloud-løsninger fra sin ekspanderende produktportefølje. “Jeg ser frem til udfordringen, og jeg forventer, at vores nye kunder vil drage fordel af vores cloud-produkter”, udtaler Bleakley.

Kevin Walton, CEO og grundlægger af Raspberry Beret, udtaler, at han var glad for, at hans team får mulighed for at komme videre i deres karrierer som et resultat af at være en del af Firstcom Europe. “Jeg skylder mine medarbejdere en stor tak for deres loyalitet gennem årene og også for deres daglige engagement i virksomhedens etos om at sætte kunden først. Personalets engagement og kundetilfredshed har gjort dette job meget givende, og jeg er stolt af det, vi har opnået sammen”.

Firstcom er på en mission om at ekspandere gennem opkøb. Dette er det tredje af tre virksomheds- og databasekøb, som virksomheden har foretaget inden for de seneste to måneder, og den er på udkig efter flere. Kartesia har støttet Firstcom Europe til en værdi af £30 mio. til dets gældsrefinansiering og opkøbsstrategi. Firstcom modtager juridisk rådgivning fra Knights for sine opkøb. Ifølge Bleakley “er der flere spændende M&A-muligheder i pipelinen”.