Firstcom Europe køber Nortech som en del af sin fortsatte europæiske ekspansion

Luxembourg-baserede Firstcom Europe annoncerer købet af den nordiske Unified Communications-udbyder og hardwaredistributør Nortech Telecom i et strategisk træk for at accelerere virksomhedens vækst i hele Europa.

Beliggende i Stockholm, blev Nortech grundlagt i 2001 og opererer i SMV-området i hele Sverige gennem websalg og dets netværk af distributører, der sælger cloud-telefoni, PBX-løsninger og håndsæt.

Firstcom Europe blev etableret i 2013 som et resultat af sammenlægningen af ​​britiske VoIP.co.uk og Danmarks Firstcom. I 2014 fortsatte virksomheden med at erhverve det tyske Teleforte, som også var tilstede i Polen og Spanien.

I fjerde kvartal af 2015 købte Firstcom Danmarks Connection. Dette blev efterfulgt af købet af Tysklands Citec i kvartal 4 2016.

Nortech, Citec og Connection har en stor base af PBX-kunder. Firstcom vil tilbyde disse kunder cloud-telefoni, SIP-trunking og mobiltjenester.

Jean-Pierre Vandromme, Firstcom Europes koncernchef, sagde: “Sverige er på forkant med migrationen til cloud-telefoni, og opkøbet af Nortech udvider vores fodaftryk på tværs af Norden og vil fremskynde opnåelsen af ​​vores mål om at dække hele Norden. Vi sigter mod at tilbyde vores kunder en one-stop-shop løsning for alle deres telekommunikationstjenester.”

Johan Jarskog fra Nortech sagde: “Vi ser et kæmpe potentiale i at dele produkter, viden og erfaring og ser frem til muligheden for at tilbyde vores kunder en komplet løsning, fra hardware, SIP Trunks, til næste generations cloud-baseret unified communications.”