Cloudbaseret telefoniløsninger

Nem at administrere, intuitiv og skalerbar

Alt i én løsning for din virksomhedsstørrelse

En cloudbaseret telefoniløsning (UCaaS) tilbyder mange fordele. Her er nogle af dem:

Firstcom Europe har udviklet Universe, en samlet kommunikationsplatform til din virksomhed. Vi integrerer dine nuværende systemer og services og tilpasser Universe til dine behov og skræddersyr løsninger efter dine specifikke krav. Vi fjerner alt andet, så din kommunikationsløsning er så effektiv og strømlinet som muligt.

Firstcom Universe

Cloudbaseret telefoniløsning til virksomheder i alle størrelser.

Med Universe deler alle dine medarbejdere et enkelt cloud-telefonsystem. Et system, der understøtter hjemme- og fjernarbejdere og kontorer på flere arbejdspladser.

Gør kommunikationen effektiv og omkostningseffektiv. Perfekt til nystartede og voksende virksomheder. Store forretningsfunktioner betyder, at du præsenterer et professionelt image uden et stort it-budget.

Med Universe betaler du per bruger og skalerer op efterhånden som du vokser. Vores enkle brugergrænseflade og portallogin betyder, at du selv kan styre systemet fra hvor som helst.

Eksempel på universe cloud. En cloudløsning for erhvervskunder.
Firstcom Mand ved skrivebord glæder sig over Europe indfører nu VoLTE og 5G for alle kunder – helt gratis

Universe Plus - til virksomheden med 10 medarbejdere

Effektiv og integreret kommunikation for det voksende team

Universe Plus er en skalerbar kommunikationsplatform designet til virksomheder med 10 medarbejdere eller flere, der ønsker at simplificere og samle deres kommunikation.

Med vores enkle app kan du integrere din virksomheds telefoni, PBX, IP-telefoni, beskeder, møder og kontaktcenter i én effektiv platform.

Universe Plus tilbyder integration med dit nuværende CRM-system, hvilket muliggør enkel oprettelse af nye kontakter og nem styring af kundeopkaldskøer.

Forbedr din virksomheds produktivitet ved at centralisere kommunikationen og frigøre tid til at fokusere på de vigtigste aspekter af din virksomhed.

Team der arbejde med universe cloud løsning til erhvervskunder.
Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR 
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk