Christian Bleakley er blandt LDC’s top 50 mest ambisiøse ledere i 2021

Oktober 2021

Vi er stolte over at kunne meddele, at Firstcom Europes CEO Christian Bleakley nåede top 50 i LDC Top 50 mest ambitiøse ledere i 2021 og var den eneste person fra telekommunikationssektoren i indslaget.

Her er et link: https://ldc.co.uk/top-50/2021

Der var 600 nomineringer og 150 interviews for at komme til de sidste 50. Se uddrag af Christians interview nedenfor.

Nu på det fjerde år, er programmet støttet af Lloyds Development Capital (Holdings) Limited (LDC) og avisen The Times og har til formål at finde og fejre lederne bag voksende mellemstore britiske virksomheder fra alle sektorer. Målet med programmet er at sætte fokus på dem, der ikke kun har vokset organisationer, men også har skabt job og smartere produkter og tjenester.

Christian Bleakley LDC Top 50 most ambitious leaders in 2021

“Jeg har kun haft ét interview i mit liv,” siger Christian Bleakley. Televeteranen blev tilbudt et job inden for telesalg tilbage i 1992 og steg i graderne og forlod for at etablere sit eget teleselskab i 2009. Det selskab, Telesis, blev opkøbt af Firstcom Europe, og Christian blev administrerende direktør sidste år.

Siden da har Christian forfulgt en ambitiøs ekspansion på tværs af Europa: “Vi ser trækkraft i Storbritannien, Tyskland og Skandinavien. De vigtige aktører i denne branche sidder op og mærker nu.” han siger. Den tidligere professionelle rugby league-spiller tilskriver sin kærlighed til sport for sit fokus og drive.

Q&A

Hvor vigtig har sport været i dit professionelle liv?

Sport betyder alt for mig, selv nu. Jeg er tidligere Rugby League-spiller og bokser. Nu er jeg 47, og jeg kan stadig dødløfte det dobbelte af min kropsvægt. Jeg elsker konkurrence, og selvom jeg måske ikke er den bedste til alt. Jeg prøver hårdere end de fleste mennesker.

Hvordan motiverer du dig selv?

Jeg er den mest selvkritiske person, du nogensinde vil møde. Når jeg renser mine tænder om aftenen kigger jeg mig i spejlet og spørger mig selv: ‘Har du gjort det bedst mulige arbejde i dag?’ Og hvis jeg ikke har, lover jeg, at jeg vil gøre det bedre i morgen.

Hvad har været dit smartest træk i din virksomhed?

Jeg er en mand med en plan. Med Telesis planlagde jeg altid fremad. Jeg ved, at om fire år skulle jeg låne penge, så jeg dannede et forhold til en bank i år et og sendte ledelsesregnskaberne hver måned og sagde, at det er de tal, jeg vil ramme næste gang. I tre år sendte jeg min plan og regnskab over for at opbygge troværdighed og lægge pres på mig selv for at nå mine mål. Da jeg havde brug for pengene, forstod min bankdirektør virkelig forretningen.