Virksomhedsforbindelser

Yde med en bedre forbindelse

Faste internetløsninger til brug af cloud services

Et stigende antal erhvervsbredbåndskunder er afhængige af cloud-baserede tjenester som Office 365, Voice over IP-telefonsystemer og offsite datacentre, hvilket alt sammen gør behovet for en hurtig og pålidelig virksomhedsbredbåndsforbindelse afgørende. Det er nemt at begynde at føle sig overvældet, når man tænker på de forskellige typer bredbånd, der er tilgængelige at købe. Tillad os at forklare forskellene, og du kan afgøre, hvad der er mere gavnligt for dig.

Vigtige faktorer at tage højde for

Når du leder efter tilbud om bredbånd til virksomheder, bør du overveje mere end prisen. Hastighed er afgørende, når du skal beslutte dig for, hvilken virksomhedsbredbåndspakke, der passer til dine forretningsbehov; for hurtigt, og du betaler for meget for det, du har brug for, for langsomt, og dit team vil finde det svært at få deres job udført.

Business Connectivity - Data Centre

ADSL

0
Mbps

Standard bredbånd (ADSL – Asymmetric Digital Subscriber Line) er en internetforbindelse, der altid er tændt. Denne tjeneste bruger et mikrofilter til at opdele frekvenserne for tale og internet på en enkelt kobberledning, så din telefonlinje aldrig er bundet op, når dit internet er forbundet. Dette er en grundlæggende bredbåndstjeneste i hjemmet, der er tilstrækkelig for de fleste hjemmearbejdere og iværksættere.

FTTC

0
Mbps

Fiberbredbånd (FTTC – Fiber To The Cabinet) er et fiberoptisk kabel, der leverer en forretningsbredbåndsforbindelse til dit lokale kabinet med lysets hastighed. Den resterende forbindelse leveres via kobbertråd, derfor er den faktiske hastighed at modtage påvirket af, hvor langt væk du er fra dit gadeskab. Til bredbånd og telefon (SIP-trunking) leverer fiberbredbånd nok båndbredde til de fleste små virksomheder.

FTTP

0
Mbps

Fuldt fiberbredbånd (FTTP – Fiber To The Premises) er en ren fiberoptisk bredbåndsforbindelse, der kører fra en internetudbyder (ISP) hele vejen til din virksomhed. Fuld fiber understøtter symmetriske forbindelser, hvilket betyder, at dine upload- og downloadhastigheder kan være de samme.

Virksomhedstelefonsystemer, cloud-softwaretjenester, endda videokonferencer, som alle kører på samme tid, vil køre problemfrit selv i spidsbelastningstider.

FTTP er underlagt et engangstilslutningsgebyr

Leased Line

0
Mbps

Alle tjenester, ADSL, FTTC og endda FTTP, bliver ‘konkurreret’ på den lokale central. Det betyder, at den centrale forbindelse i din lokale central deles mellem andre virksomheder. Derfor kan den hastighed, du modtager, variere på grund af andre brugere på børsen.

Et lejet kredsløb er anderledes, fordi det er en dedikeret fuld fiberforbindelse fra internetudbyderen direkte til din virksomhed.
Det betyder, at du får den fulde båndbredde, du vælger både som download- og uploadhastighed. For eksempel kan du vælge et 100/100 MB DIA-kredsløb, og du vil få 100 MB download og 100 MB upload.

Dette er den ultimative forretningsbredbåndstjeneste, der er tilgængelig, hvor internetforbindelse er afgørende.

Adgangspunkter

Tilstrækkelig internethastighed er afgørende for moderne virksomheder. Nogle gange vil en del af en bygning have en god WiFi-forbindelse, andre vil ikke. Hvis du har brug for, at dine internethastigheder boostes nogle steder, kan et adgangspunkt være dit svar.

WIFI-adgangspunkter kan konfigureres, så du kan udvide din forbindelse, pålideligt, gennem dit forretningsområde uden belastning. Det bliver mere og mere almindeligt at installere flere af disse i bygninger, hvor en enkelt WiFi-forbindelse ikke ville være i stand til at betjene en hel ejendom. Dette er normalt store bygninger eller bygninger med store solide vægge eller hvor den trådløse forbindelse skal igennem mange genstande for at nå derhen hvor den skal komme til.

Hvor mange Access Points kan du installere? Nå, så mange du vil eller har brug for! Men vær forsigtig, jo mere du installerer, jo svagere kan signalet blive, når det deles.

Unify Access Point

Hvad oplever vores kunder?

PARTNER - Oasis Technology Logo
James Partner, Direktør hos Oasis Technology

Jeg kan virkelig ikke rose Firstcom højt nok. Uden undtagelse er hele personalet en fornøjelse at have med at gøre. De er professionelle, og på samme tid venlige; kender deres produkt ud og ind og af afgørende betydning for os. De tager sig tid til at forstå og forstå vores behov. De er virkelig den kommunikationsudbyder, vi havde ledt efter i så lang tid. Jeg kan kun sige, at jeg ville ønske, at vi havde lært dem at kende for længe siden!

Thomas Byrdal – Owner, Radisson Blu Limfjord Hotel

“Vores tidligere telefonsystem var ikke længere tidssvarende, og vi havde nogle uhensigtsmæssige serviceaftaler”.   ”Vi har fået en løsning, der virker for vores gæster og medarbejdere. Mange ringer fra deres mobil, men forventer, at der er en telefon på værelset, og den nye løsning er ideel til vores formål,” slutter Thomas Byrdal.

Tony Robinson – Via Clinic

Jeg har brugt Universe i 5 måneder nu og må sige, at det er det mest brugervenlige unified communications-produkt, jeg har set. Mine kunder elsker stemmekvaliteten, og som virksomhed er vores produktivitet blevet hjulpet af det udvalg af avancerede funktioner, det kan tilbyde.

Tal med vores tekniske eksperter

Firstcom Europe Logo

ALT DU HAR BRUG FOR
TILPASSET DIN VIRKSOMHED

Ring: 70106600 eller send en mail: salg@firstcomeurope.dk